Då bananerna i fruktskålen är mera bruna än gula då är de perfekta att baka med...
125 g smör
1 1/2 dl indiansocker
1 dl strösocker
2 ägg
3 dl vetemjöl
1/2 tsk matsoda
1/2 tsk bakpulver
1 krm salt
1 dl mörk kakao
1 tsk vaniljsocker
130 g hackad mörk choklad
2 st bananer mosade
1 dl starkt kaffe
1 dl gräddfil
Topping:
100 g rumsvarmt smör
1 tsk vaniljpulver (eller 2 tsk vaniljsocker)
1/2 dl kakao
5 dl florsocker
1/2 dl mjölk
1 msk konjak
Strössel till garnering
Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt svalna.
Topping: Vispa smöret riktigt luftigt. Tillsätt övriga ingredienser och vispa till en fast smet. Spritsa eller klicka ut toppingen på cupcakesen. Garnera med strössel.