800 g broilerfilé (vi använde oss av omarinerade filéer)
1 röd paprika i strimlor
1 gul paprika i strimlor
2 stora lökar finhackade
3 klyftor vitlök finhackade
70 g tomatpuré
1 msk socker
2 tsk salt
2 dl hönsbuljong
350 g smetana
1 handfull persilja
svartpeppar
1 tärnad ättiksgurka att strö över just innan du sätter i ugnen
Bryn paprika och lök i panna. Tillsätt tomatpuré, salt, socker, peppar, persilja och hönsbuljong samt även smetana och rör om. Låt såsen puttra några minuter.
Stek broilerfiléerna snabbt i panna, så att dom får färg. Placera dom i en ugnsform och häll såsen ovanpå så att filéerna täcks.
På väg in i ugnen... |
Grädda i ugn 175C ca 30 minuter. Servera med ris, pasta eller potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar