Den här rätten var riktigt god. Tilltalade även dottern i huset, hon gillar inte mögelost men här gav den en pikant smak till hela rätten. Jättegott!
600 gram broilerfile
1 msk smör
1 1/2 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
1 1/2 msk koncentrerad. kycklingfond
1 tsk med krossade rosepepparkorn
1 msk soya
2 msk svartvinbärssaft
80-100 g mögelost
600 gram broilerfile
1 msk smör
1 1/2 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
1 1/2 msk koncentrerad. kycklingfond
1 tsk med krossade rosepepparkorn
1 msk soya
2 msk svartvinbärssaft
80-100 g mögelost
Skär broilern i mindre bitar, hetta upp en stekpanna och bryn dem klara.
Vänd ner grädde , creme fraiche, fond, kryddor och saft. Låt puttra ihop i fem minuter.
Smula sist ner ädelosten och låt den smälta samman med såsen.
Vänd ner grädde , creme fraiche, fond, kryddor och saft. Låt puttra ihop i fem minuter.
Smula sist ner ädelosten och låt den smälta samman med såsen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar