Eftersom vi hade fisk på menyn idag så passade det bra med dillstuvade potatisar till. :)
300 g potatis
1 dl vispgrädde
1-1 1/2 dl mjölk
havssalt
vitpeppar
ev. riven muskotnöt
finhackad dill
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8hfqXLhSHaUK0rAr3COt5OScDF-QGidWtxdV_v3rG5HK-sIqX-VHzVnU28TiLwDpKDRee0aB24e2EWQBJ0uVGWw24xhVLxQ7ihzr07BlhH9X1D_yy1ncIn19grQfDK4PXsAIZxjteOTy9/s640/P1070985.JPG) |
Potatis, grädde och mjölk i kastrullen. |
Skala potatisen och tärna den i rätt så stora bitar. Lägg potatisen i en kastrull och häll över grädde och mjölk så att de just och just täcks. Koka på svag värme 10-20 minuter - tills såsen tjocknat och potatisen är mjuk. Håll koll på dem hela tiden och rör om ibland.
Smaksätt potatisen med salt, vitpeppar och eventuellt riven muskotnöt. Blanda i den finfördelade dillen. Klart för servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar