tisdag 28 februari 2012

Broiler-svamp-paj

En paj med härlig smak av trattkantarell och broiler. Enkel och snabb att göra eftersom jag här använt mig av ett fryst pajbotten. ;)

1 st fryst pajbotten

Fyllning:
350 g pepparmarinerad broilerfilé i strimlor
finhackad svamp (här har vi använt trattkantareller och gula kantareller)
1 gul lök

3 ägg
1,25 dl Creme Bonjour Cuisine med smak av tre lökar
2,5 dl mjölk
1 tsk sweet chilisås

2 dl riven emmenthalost

Tina pajbottnet. Bred ut det i en pajform.

Stek broiler, svamp och gul lök. Sätt det på pajbottnet.

Vispa lätt upp äggen, tillsätt Creme Bonjour Cuisine samt mjölk och chilisås. Häll över svampröran.

Strö på riven ost.

Grädda i 200 grader tills den fått fin färg. Måste medge att jag hade inte koll på klockan här hur länge den var i ugnen. Å andra sidan är ju alla ugnar olika så... ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar