torsdag 9 juli 2015

Fiskröra

Det här receptet har inget namn... "Sössö" skulle jag väl kalla det på dialekt. Supergott var det i varje fall att servera på dessa "paltå-knappar". Kan också tänka mig att det här sitter rätt så bra i en smörgåstårta till exempel.


Till röran behöver du:
3 st kokta ägg
80 g kryddgurka
300 g rökt fisk
1 burk creme fraiche, typ 2 dl
2 - 3 msk mjölk
1 msk senap
1/2 tsk socker
salt
1 dl finhackad dill

Rensa bort eventuella ben från den rökta fisken. Dela den i mindre bitar. Finhacka kryddgurkan och äggen.

Titta så fina ägg vi använder oss av. Gulan är härligt gul. Och hönsen de får gå ute sommar som vinter.


Blanda alla ingredienser till en röra. Bred ut röran på t.ex. paltå-knappar just före serveringen. Gott-gotti-gott-gott!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar