söndag 22 december 2013

Kyckling-ris-låda

Mmmmmm - säger jag bara. Det här är sååååå gott!!! Passa på och köp grillad kyckling när den är på special i butiken.... det brukar jag göra! Om du sen ännu råkar ha ris som blivit över så är det här en perfekt rätt att röra ihop.


4 portioner kokt ris
1 grillad broiler
1 påse Knorr ingredienser för hönssoppa
1 dl majonnäs (eller efter behag)
cornflakes

Koka riset enligt anvisningar (eller använd överblivet om du har det). Bena ut kycklingen i mindre bitar. Tillred hönssoppan precis som det står att du skall göra men använda BARA HÄLFTEN av vätskan så att soppan blir tjock.

Blanda samman ris, kyckling, hönssoppa och majonnäs. Smaka av och tillsätt mera majonnäs om så önskas. Lägg allting i en ugnsform och strö lätt krossade cornflakes på ytan. Grädda i ugn, 200C, 15-20 minuter. Klart att avnjutas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar