torsdag 28 maj 2015

Fiskröra på mörkt bröd

En förrätt som dottern i huset fixade för ett par veckor sedan.


Som vanligt när dottern i huset är i farten så finns det inga exakta mått... Hur som helst så använde hon följande ingredienser: 

Creme fraiche
Rökt fisk
Kräftstjärtar
Dill
Rödlök
Svart- och vitpeppar
Salt
Saft från lime-frukt

Blanda ihop alla ingredienser till en röra.

Vidare behöver du mörkt bröd av önskad sort. Vi körde med Ålandslimpa denna gång. :)


Garnering:
Kallrökt lax
Dill
Peppar

Börja med att skära ut rundlar av brödskivorna. Rosta dem lätt i en stekpanna.


Lägg brödskivorna i ett runt mått och häll i fisk-röran. Dra försiktigt bort måttet och garnera med en ros gjord på kallrökt lax samt dill och peppar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar