lördag 19 december 2015

Tacosallad

Tidigare i höstas var jag på ett ljusparty där värdinnan bjöd på denna sallad. Supergod. Har gjort den flera gånger här hemma redan. Det blir en ganska stor sats med sallad men den är riktigt god att äta följande dag också, och vill man kan man ju alltid halvera receptet. ;)


700 g nötmalet
1 påste Taco-kryddblandning (Santa Maria t.ex.)
Ett litet huvud isbergssallad
Gurka
Paprika
Körsbärstomater
2 burkar gräddfil
2 påsar Ranch-kryddblandning
Taco-chips

Blanda Ranch-kryddblandningen i gräddfilen.

Stek nötmalet till en grynig massa och smaksätt med Taco-kryddan. Låt svalna. Medan köttblandningen svalnar hackar du grönsakerna till sin sallad. Krossa taco-chips i önskad mängd. Blanda grönsaker, kött, gräddfil och de krossade taco-chipsen. Klart att serveras! Och som sagt, riktigt god även följande dag. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar