söndag 30 mars 2014

Broiler-tortilla i form

Det här receptet bongade vi på Valios hemsida. Vi gjorde dock lite små ändringar så återger här vår version av detta. Gott var det i alla fall. :)


1 paket (6-8 st) vetetortilla

Chili-broilerfyllning:
600 g strimlad broilerfilé
1 stor lök, finhackad
Smör att steka i
2 klyftor vitlök
500 g wok-grönsaker
1/2 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
1 dl matgrädde tre ostar
2 dl vispgrädde
1 dl vatten
250 g Koskenlaskija smältost (svarta asken)
1/2 färsk chili

Stek den strimlade broilern och löken i smör.När den är färdigstekt så tillsätter du grönsaker, kryddor och matgrädden tre ostar.


Dela fyllningen på tortillabröden. Rulla dem till rullar och lägg dem i en ugnsform. Värm upp grädden och vattnet i en kastrull, tillsätt den tärnade Koskenlaskija-osten. Rör om tills osten har smält. Smaka av och häll såsen över tortillarullarna i ugnsformen.


Gratinera i 200 grader tills rullarna fått fin färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar