måndag 9 februari 2015

Konjakskyckling

Här har vi igen ett recept som jag antecknat i min lilla svarta bok, och som hängt med ett tag men ännu aldrig blivit tillrett hemma hos oss. Nu var det dags att ändra på den saken...

5 kycklingfiléer
250 g FÄRSKA champinjoner
1/2 gul lök
4 vitlöksklyftor
5-6 soltorkade tomater
3/4 hönsbuljongtärning
75 g Fetaost
svartpeppar
2 burkar creme fraiche
3 dl vispgrädde
en skvätt konjak
lite soja

Strimla kycklingen och stek upp i smör. Salta och peppra.
Stek upp lök och champinjoner. Blanda allt i en kastrull, häll på grädde, creme fraiché, buljong, kryddor och övriga ingredienser. Koka på svag värme en liten stund så att såsen lite kokar ihop.
Servera med ris och en grön sallad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar