På den här bloggen klick finns det en massa fina recept. Tror jag har tipsat om den förut men måste göra det igen för den här pastasalladen var supergod! Kycklingen marineras en dag i förväg.
ca 500 g kycklingfilé
salt
peppar
Marinad:
1 lime
2 msk olivolja
salt
1 tsk sambal oelek
ca 300 g fjärilspasta
1 paket bacon
sallad
½ gurka
ca 15 - 20 körsbärstomater
1 mango
½ röd lök
Pastasås:
2 msk pesto
2 dl crème fraiche
100 g fetaost
1 riven vitlök
salt
peppar
Dag 1
Blanda ihop alla ingredienser till marinaden. Stek broilern. Salta och peppra och skär sedan broilern i mindre bitar. Lägg ner de varma broilerbitarna i marinaden. Låt stå kallt i c 1 dygn.
Dag 2
Koka pastan. Blanda alla ingredienser till pastasåsen till en jämn smet. Blanda den kalla pastan med såsen.
Dela bacon i små bitar och stek knaprig. Blanda försiktigt ihop alla ingredienser och lägg upp på ett serveringsfat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar