torsdag 9 april 2015

Lasagne man tager vad man haver

Det här kan man väl egentligen inte kalla för lasagne... inte en traditionell lasagne i alla fall. Under veckoslutet hade vi ätit fajitas och det låg en del stekta kycklingstrimlor i kylen. Likaså fanns det en del grönsaker från en tidigare middag. Hör och häpna så var det mor i huset som ivrade upp sig och blev kreativ... Så här gick det till:

Skål ett innehöll stekta kyckling-strimlor


 Skål två innehöll stekt paprika, blomkål och squash.


Till det tog jag en burk krossade tomater och 2 dl grädde.


Lade allt i en gryta och lät det koka upp. Fick puttra en stund så lite av vätskan försvann.



Började med att lägga sås i en ugnsform och på det lasagne-plattor och så sås igen och lasagneplattor.



Sedan strödde jag på rikligt med riven ost.





Gräddade i 200C tills lasagnen hade fått ordentligt med färg. 



Serverade med en sallad och ålandsgurka. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar