Dottern i huset som gjort middag hos oss idag. :)
400 g fast tofu
3 msk sojasås
1 tsk sesamolja
saften från 1/2 citron
1 1/2 dl vetemjöl
2 avokador
saften från 1/2 citron
1 tsk sesamolja
2 tsk sojasås
Skär tofun i tärningar och lägg ner i en skål. Blanda ner sojasås,sesamolja och citronsaft. Låt marinera i minst 30 minuter, helst ett par timmar. Häll bort marinaden och blanda ner vetemjölet. Blanda runt så att tofun täcks helt. Hetta upp rapsolja i en stekpanna och stek sedan tofun tills den är gyllenbrun.
Mosa avokadon med en gaffel. Lägg det i en skål och rör ner citronsaft, sesamolja och sojasås.
Servera med kokta nudlar. Vi hade dessutom kvar av coleslawen från igår - passade också utmärkt till den här rätten. :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar