Salt och vitpeppar
Teriyakisås
Nudlar
Morötter
Bladselleri
Fänkol
Röd paprika
Gul paprika
Lök
Squash
Förkokt majs
Riven ingefära
Saft från 1 lime-frukt
olja att steka i
Soja
Teriyakisås
Salt och peppar
Sätt ugnen på 175°.
Skala, tärna, hacka och skiva grönsakerna. Vi gjorde stavar av morötter och squash, tärningar av paprika, finhackade löken, skivade bladsellerin och fänkolen. Delade den förkokta majsen i mindre bitar.
Salta och peppra fisken och lägg i en ugnsform. Pensla på teriyakisåsen och baka ca 15 minuter.. Pensla eventuellt på mera av såsen när fisken är färdig.
Koka nudlarna och låt dem rinna av.
Stek grönsakerna i olja. När grönsakerna börjar mjukna smaksätt med riven ingefära och limesaft, soja, teriyakisås, salt och peppar.
Blanda nudlar och grönsaker och vänd runt. Servera till fisken.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar