fredag 25 maj 2018
Makaronilåda
500 g köttfärs
400 g pasta
1 gul lök
1 burk krossade tomater
1 dl pesto
1 msk honung
2 msk tomatpuré
½ dl parmesan
1 dl riven ost
Koka pastan nästan klar (ca 2 minuter mindre än vad som står på förpackningen).
Sätt på ugnen på 200 grader. Finhacka löken. Stek den i lite olja eller smör i en stekpanna. Tillsätt köttfärsen efter några minuter och låt allt steka tillsammans tills köttet är genomstekt. Tillsätt krossade tomater och pesto, rör om tills allt är blandat.
Blanda köttfärsen med den färdigkokta pasta och häll i den i en ugnsform.
Strö över riven parmesan och riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 12-15 minuter.
Etiketter:
Malet kött,
Pasta,
Ugnsrätter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar